Σχετικά με την Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής

Η Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής (Ε.Α.Α.Ο.) ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 2003.

Η Ε.Α.Α.Ο. είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, επιστημονικού χαρακτήρα με σκοπό την μελέτη, την έρευνα, την εκπαίδευση γύρω από τους τομείς της Αισθητικής Οδοντιατρικής καθώς και την επικοινωνία μεταξύ Οδοντίατρων και Οδοντοτεχνιτών από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο με προσανατολισμό στην ερευνητικά τεκμηριωμένη Αισθητική Οδοντιατρική. Επιπρόσθετα, η Ε.Α.Α.Ο. είναι υπερήφανο μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αισθητικής Οδοντιατρικής και πιστοποιημένος πάροχος του προγράμματος Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων (Σ.Ε.Ε.Ο.) από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Θεμάτων (Ι.Ε.Θ.Ε.) της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (Ε.Ο.Ο.).

Την τελευταία εικοσαετία, η Ακαδημία μας προσελκύει ένα σημαντικό αριθμό διεθνώς αναγνωρισμένων ομιλητών για τις πρωτοποριακές κλινικές και εκπαιδευτικές τους δεξιότητες. Οι Διεθνείς Συναντήσεις μας θεωρούνται ορόσημα στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση στην Ελλάδα και χαρακτηρίζονται από τα υψηλά επιστημονικά πρότυπα και τη φιλοξενία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους πολύτιμους χορηγούς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Αισθητική Οδοντιατρική. Επιπλέον, η Ακαδημία αξιοποιεί κάθε εκπαιδευτική ευκαιρία είτε μέσω του διαδικτύου (διαδικτυακά σεμινάρια και διαγωνισμοί) είτε μέσω Περιφερειακών Συναντήσεων με άλλους επιστημονικούς φορείς ή τοπικούς Οδοντιατρικούς Συλλόγους στην Ελλάδα και την Κύπρο ενώ, τέλος, δίνει έμφαση στην επιστημονική και κοινωνική διασύνδεση μεταξύ των Ενεργών και Επίτιμων Μελών της μέσω θεματικών Ετήσιων Κλειστών Συναντήσεων.

Ο λογότυπός μας αποτελεί ένα απλοποιημένο μοτίβο ενός λευκού μαρμάρινου ιωνικού κιονόκρανου, του οποίου οι κυματιστές σπείρες περιβάλλουν τα ελληνικά αρχικά του διακριτικού τίτλου της Ακαδημίας. Το αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο χρώμα των γραμμάτων αποπνέει ελληνικότητα ενώ το σπειροειδές χαρακτηριστικό κέλυφος του κιονόκρανου συμβολίζει για την Ακαδημία μας την κυματιστή ροή της ανθρώπινης ζωής, αυτήν που ενδυναμώνει τη διαρκή επιστημονική αναζήτηση «…για Ομορφιά με Ήθος και Αρετή».“.

HAED Presidents

logo-f

Η Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής (HAED) είναι μια μη κερδοσκοπική επιστημονική ένωση που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2003, ενεργό μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αισθητικής Οδοντιατρικής (IFED) και διαπιστευμένος πάροχος συνεχιζόμενης επαγγελματικής εκπαίδευσης από το Ινστιτούτο Επιστημονικών Υποθέσεων του Ελληνικού Οδοντιατρικού Συλλόγου (H.D.A.-S.Af.I.)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιμισκή 95
Θεσσαλονίκη 54622
Ελλάδα
Τηλ: +30 6945 43 88 43

© All rights reserved - HAED 2023

Powered by MyWebDezigner