ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ PHOTOCONTEST2020
«Ζήσε τη Ζωή σου»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής αναγγέλλει τη διεξαγωγή φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα «Ζήσε τη Ζωή σου» (”Live your Life”) και σας προσκαλεί να συμμετέχετε έως τις 30 Απριλίου 2020 με όμορφες φωτογραφίες που αποπνέουν ζωντάνια, ενέργεια και χρώμα από την επαγγελματική, κοινωνική και οικογενειακή ζωή, που ελπίζουμε να αποκατασταθεί σύντομα. Από την Πρωτομαγιά έως και το πρώτο webinar της Ακαδημίας μας (υπό ανακοίνωση) στις 8 Μαΐου δείτε και επιλέξτε την αγαπημένη σας φωτογραφία επισκεπτόμενοι την νέα μας ιστοσελίδα www.haed.gr. Οι 3 πρώτες φωτογραφίες που θα επιλεγούν θα λάβουν αναγνώριση και δώρα. Φορέστε το φωτεινότερο χαμόγελό σας, καλή διάθεση και αφήστε τα κινητά ή τις φωτογραφικές μηχανές σας να κάνουν τα υπόλοιπα… Ζήστε τη στιγμή!

Θεσσαλονίκη 20.04.2020.

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

– Ηλεκτρονική αποστολή στη νέα ηλεκτρονική διεύθυνση της Ακαδημίας info@head.gr έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020 στις 24:00.
– Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να συμμετέχει αποκλειστικά με μία (1) φωτογραφία.
– H υποβολή φωτογραφιών πρέπει να γίνεται σε ψηφιακή μορφή (JPEG ή TIFF) και στη μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση (min 5 MP).
– Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι πρωτότυπες και ο συμμετέχοντας να έχει τα πνευματικά δικαιώματα.
– Τα θέματα των φωτογραφιών είναι σχετικά με το θέμα του διαγωνισμού και ελεύθερα αναφορικά με το καλλιτεχνικό ύφος, την απόχρωση, την επεξεργασία και τον προσανατολισμό (landscape/portrait).
– Η αξιολόγηση με ηλεκτρονική ψηφοφορία των φωτογραφιών (1 ψήφος/IP) θα γίνει μέσα από την νέα ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.haed.gr από την 1η έως και τις 8 Μαΐου 2020 στις 21:00 όπου και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια προγραμματιζόμενου webinar αλλά και από σελίδα της Ακαδημίας στο Facebook.
– Οι 3 πρωτοεπιλεγείσες φωτογραφίες θα λάβουν αναγνώριση και δώρα. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με απαντητικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση με την οποία τις υπέβαλλαν.
– Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει να γίνει αναγραφή και επικόλληση στο σώμα του email συμμετοχής του ονόματος, επώνυμου και της παρακάτω δήλωσης συμμετοχής και άδειας εκμετάλλευσης φωτογραφίας σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ PHOTOCONTEST2020 «Ζήσε τη Ζωή σου»

ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ: _______________________, ΟΝΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ:_____________________

Με την παρούσα συμφωνώ με τους ΟΡΟΥΣ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, δηλώνω συμμετοχή στον φωτογραφικό διαγωνισμό PHOTOCONTEST2020 «Ζήσε τη Ζωή σου» με την επισυναπτόμενη φωτογραφία και παρέχω την ακόλουθη ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΕ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΗΛΕΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ.

Συμμετέχοντας στον φωτογραφικό διαγωνισμό της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής με θέμα «Ζήσε τη Ζωή σου»  δηλώνω ότι με την παρούσα άδεια εκμετάλλευσης του δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας επί της φωτογραφίας μου, ως φωτογράφος δημιουργός παραχωρώ στο Δ.Σ. της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής όλες τις περιουσιακές εξουσίες που έχει στην φωτογραφία μου όπως τη δημοσίευση ως την κυριότερη στην περίπτωση περιουσιακή εξουσία, αλλά και την αναπαραγωγή, προσαρμογή ή άλλη μετατροπή, τη διατήρηση της φωτογραφίας στο αρχείο της Ακαδημίας, εάν οι πράξεις αυτές επιθυμούνται, και δηλώνω ότι δεν επιθυμώ ουδεμία αμοιβή για τέτοιες εκμεταλλεύσεις. Συμφωνείται πως θα γίνεται αναφορά στο όνομά μου σε κάθε δημοσίευση, στα αντίτυπα της φωτογραφίας μου και/ή σε κάθε πιθανή δημόσια χρήση της.


ΝΒ. Η ΕΑΑΟ ευχαριστεί το μέλος της Αλέξη Στάμου για τη μουσική επένδυση του video και τον τίτλο του διαγωνισμού [Live your life (stay home COVID-19) Alexis S & Lunatic.